Balıkesirden Medya İnternet Yayıncılığı

Şirket Hakkında
2011 Yılından beri kapalı durumda bekleyen Balıkesirden.com, Uzun uğraşılar sonucu teknik alt yapısını tamamiyle bitirerek 20 Eylül 2014 Tarihinde kullanıma açmıştır.

Balıkesirden.com Hakkında;

Gittikçe küçülen ve küreselleşen dünyada her kuruluş ve birey artık bilgiye anında erişebilmektedir. Bu sistemin dışında kalmak, firmalar ve markalar için ise gerçekten çok büyük bir kayıp. Rekabet koşullarının gittikçe zorlaştığı ve yenilendiği iş dünyasında tanıtım ve reklamın yeri çok büyüktür.Bu yüzden yeni nesil teknolojiden yana olan Balıkesirden.com'un sunduğu hizmetlerden faydalanmak firmanız ve markanız için kaçınılmazdır.

Balıkesirden.com 'un çözümlerinde; bilgiden çok bilginin sunumu, kolay ulaşılabilirliği ve interaktifliği ön plana çıkmaktadır.

Profesyonel bir ekiple çıktığımız Balıkesirden.com Adresimizde Balıkesir Firmalarını Bir Çatı Altına Toplamayı ve sizlere en güzel hizmeti sunmayı ilke edinmiş bulunmaktayız.

Balıkesirden.com firmaların interneti verimli bir ticari kanal olarak kullanıp yeni pazarlar, yeni müşteriler kazanabilmelerini hedeflemektedir.

Balıkesirden.com ile şirketinizi ve ürünlerinizi tanıtabilirsiniz, ilan yayınlayarak teklif alabilirsiniz ve ilanlara teklifte bulunabilirsiniz.
Balıkesirden Medya İnternet
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Balıkesirden Medya İnternet Yayıncılığı
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Yayıncılık
Yetkili Kişi: Ata Can ELKIRMIŞ
Adres: Hisariçi Mah.Örücüler Cad.No:6/A Karesi/Balıkesir (MERKEZ)
Şehir: Balıkesir
Ülke: Türkiye
Telefon: (266) - 2438835
Web Sitesi: http://www.balikesirden.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Balıkesirden Medya İnternet firma bilgileri. Balıkesirden Medya İnternet adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Balıkesirden Medya İnternet ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Balıkesirden Medya İnternet Yayıncılığı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-09-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.