Balon Süsleme Firması

Şirket Hakkında
En özel süsleme teknikleri ile sizlere uzun zamandır hizmet veren firmamız, her türlü ortamınızda son teknikler ile en güzel balon süslemelerine imza atmaktadırlar. Özellikle sünnet balon süsleme hizmetimiz ile sünnet düğünlerinizi günün anlam ve önemine yaraşır bir şekilde dekore ediyoruz. Tabi ki bu işlemlerde sizlerin taleplerinizi değerlendirip en güzel ve birbirinden renkli süs balonları ile en özel süsleme tekniklerini kullanıyoruz. Bu sayede müşterilerimizden aldığımız tüm talepleri ve beklentileri fazlasıyla karşılayıp, memnuniyetlerini sağlamaya çalışıyoruz. Bu alanda son derece deneyimli ve bilgili ekip arkadaşlarımızın özel teknikler hakkında derin bilgileri ile süsleme konusunda tüm yöntemler kısa zamanda uygulanmakta ve mekânlar en güzel şekilde süslenmektedir. Özellikle süs balonları ile süsleme konusunda birçok farklı alternatifi müşterilerimizin hizmetine sunarak beğendikleri ve tercih ettikleri seçeneklerden kendilerine muhteşem dekorlar hazırlıyoruz.
Balon Süsleme Firması
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Balon Süsleme Firması
Sektörü: Hizmet » Fuar Organizasyon
İkincil Sektörü:Hizmet » Organizasyon
Yetkili Kişi: Barış BİLGİN
Adres: Bağcılar cad. Cengaver sok. no:7 Bahçelievler / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5430757
Web Sitesi: http://www.balonsusleme.co/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Balon Süsleme Firması firma bilgileri. Balon Süsleme Firması adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Balon Süsleme Firması ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Balon Süsleme Firması firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-01-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.