Balon Süsleme - İzmir Organizasyon

Şirket Hakkında
Profesyonel olarak yaklaşık 5 yıldır Animasyon, Organizasyon & Balon Süsleme alanında hizmet veren firmamız, İzmir ve Türkiye genelinde birçok faaliyete imzasını atmıştır. Organizasyonun ciddi bir iş olduğunun farkına varamayan firmalar zamanla yok olurken, firmamız her geçen yıl başarıyla ve titizlikle alnında en yukarılara doğru ilerliyor... Part-time ve full time olarak ayrılan ve toplamda 40 kişiyi bulan dinamik ve yaratıcı kadromuz ile her zaman daha büyük projelere imza atmayı hedefliyoruz. Kadromuzda eğitim ve saygı ön planda olup çalışanlarımız en az lise mezunudur. Bizim için işin büyüğü küçüğü olmaz... Yaptığımız işi severek yapmamız ve müşteri memnuniyetini esas alan yaklaşımımız, bizi farklı kılan ve ileriye taşıyacak olan önemli faktörlerdir. Birlikte fark edilen çalışmalara imza atmak ve konuşulacak izler bırakmak dileğiyle Türkiye'nin neresinde olursanız olun biz hizmetinizdeyiz.
Balon Süsleme -
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Balon Süsleme - İzmir Organizasyon
Sektörü: Hizmet » Organizasyon
Yetkili Kişi: Uğur CANDAN
Adres: Kıbrıs Şehitleri Cad. No:117 K:5 D:9 Alsancak - İZMİR
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4217771
Web Sitesi: http://www.balonsusleme.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Balon Süsleme - firma bilgileri. Balon Süsleme - adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Balon Süsleme - ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Balon Süsleme - İzmir Organizasyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-12-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.