Baran Boya Cam Elyaf Polyester Kalıp Silikonu Sprey Boya

Şirket Hakkında
FİRMA PROFİLİ

1998 yılında Sinan KARADAĞ tarafından ANKARA da kurulan BARAN BOYA POLYESTER MOBİLYA İNŞAAT SANAYİ TİCARET LTD.ŞTİ. mobilya ve sanayi sektörüne yönelik boya, vernik, tiner, kompozit sektörüne yönelik polyester reçine, epoksi reçine, cam elyafı ve takviye çeşitleri ile müşterilerine hizmet vermeye başladı.

ANKARA da polyester, boya, mermerit ve fiberglass sektörüne ağırlık veren firmamız geniş ürün yelpazesiyle müşterilerine sadece ürün değil çözüm ortağı olarakta hizmet vermektedir.



VİZYONUMUZ


Değerlerimiz, bilgimiz ve çalisanlarimizla, müsterilerimizin ve tedarikçilerimizin memnuniyetini saglamak ve gelisime pararel olarak kaliteli ve güvenilir ürünler sunmak temel amacımızdır.



MİSYONUMUZ


Sürekli gelisim anlayisi ile, bilgi ve tecrübemizden yararlanarak, ürün ve hizmetlerimizi müşterilerimizin beklentilerine uygun hale getirmek. Müsterilerimiz ve tedarikçilerimizle köklü ve uzun süreli iliskiler kurmak. Tüm çalisanlarimizi tesvik etmek ve basarilarini desteklemek. Olasi tüm firsatlari degerlendirerek ortaklarimiza ve yatirimcilarimiza ekonomik deger katmak.






Baran Boya Cam
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Baran Boya Cam Elyaf Polyester Kalıp Silikonu Sprey Boya
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Boya
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Kauçuk Ürünleri
Yetkili Kişi: BEDRİ KARADAĞ
Adres: ÇALIM SOKAK NO:30/3 SİTELER 21 CAD 607 SOK NO:15
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3503950
Web Sitesi: www.baranboya.com
Ürünleri
UYGULAMA ALANLARI · Beton silo ve kimyasal madde depoları (un, gübre, kağıt vs) · Zeytin ve Salamura havuzları · Hamam k...
ÖZEL DOLUM SPREY BOYA RENKLERİNİZ YAPILIR
HERKİM ÖZEL POLYESTER SERİSİ / HERKON 6295 GENEL AMAÇLI POLİESTER / GENEL AMAÇLI POLİESTER Tanımı; Ortoftalik esaslı düşük reaktivitede hacims...
Silastic RTV-2 çift kompenentli silikon elastomerlerdir. Kullanıcılarına geniş bir RTV-2 uygulama alanları sunar poliüretan elastomerler, sıva, alç...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Baran Boya Cam firma bilgileri. Baran Boya Cam adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Baran Boya Cam ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Baran Boya Cam Elyaf Polyester Kalıp Silikonu Sprey Boya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.