Baran Turz. Nakliyat Pet. İnş. Oto. San.ve Tic.san.ltd.şti

Şirket Hakkında
Baran Turz. Nakliyat, Mersin ili ZEYTİNLİ BAHÇE CAD. ÖKTEN APT. NO: 3/5 adresinde bulunmaktadır. Firma Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Taşımacılığı sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi KUTBEDDİN İNANÇ veya AHMET GÖÇERİ dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
BARAN NAKLİYAT 15 yıllık lojistik alanındaki deneyimi ile mevcut kendine ait tır filosu ile müşterilerine özel çözümler geliştirmektedir. Ülkenin lojistik altyapısını bilen, bu altyapıyı müşteri beklentileri doğrultusunda yöneten anlayışı ile küresel çözümlerle, yerel yaklaşımları bir araya getirmektedir.
Firmamız C2 yetki belgeli olup genç, dinamik ve uzman kadrosu ile ağırlıklı olarak Irak ve İran başta olmak üzere tüm Ortadoğu (AFGANİSTAN, SURİYE, LÜBNAN, ÜRDÜN, S.ARABİSTAN, YEMEN, UMMAN, BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ ve KUWEYT ) İLE Türkî Cumhuriyetlerine yönelik taşıma hizmetleri vermektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Baran Turz. Nakliyat Pet. İnş. Oto. San.ve Tic.san.ltd.şti
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Taşımacılığı
İkincil Sektörü:Enerji » Diğer Enerji
Yetkili Kişi: KUTBEDDİN İNANÇ veya AHMET GÖÇERİ
Adres: ZEYTİNLİ BAHÇE CAD. ÖKTEN APT. NO: 3/5
Şehir: Mersin
Ülke: Türkiye
Telefon: (324) - 2383623
Web Sitesi: ........................
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Baran Turz. Nakliyat firma bilgileri. Baran Turz. Nakliyat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Baran Turz. Nakliyat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Baran Turz. Nakliyat Pet. İnş. Oto. San.ve Tic.san.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-04-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.