Barış Plastik

Şirket Hakkında
1990 yılından beri plastik sektöründe faaliyet gösteren firmamız son yıllarda ülkemizin tüm sektörlerinde artan ambalaj arayışlarına çok daha iyi hizmet verebilmek için ürün yelpazesini ihtiyaçlara yönelik daha da genişleterek disiplinli, güleryüzlü , çözüm odaklı olarak İstanbul – Eminönü Mercan Bölgesinde 4 katlı işyerimizde hizmet vermekteyiz. Plastik ve cam olarak medikal gruptan ecza şişelerine, tarım ve endüstriyel şişelerinden kozmetik gruplarına uzanan tüm ambalajlar konusunda ürünlerimiz mevcuttur. Toptan veya perakende olarak sizlere yardımcı olmaktan gurur duyarız.
Barış Plastik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Barış Plastik
Sektörü: Ambalaj » Cam Ambalaj
İkincil Sektörü:Ambalaj » Plastik Ambalaj
Yetkili Kişi: Emre Karaca
Adres: Süleymaniye Mahallesi, Eminönü, Mercan Mahallesi, İmameci Sk. No: 1a, 34116 Fatih/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (552) - 2270096
Web Sitesi: https://barisplastik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Barış Plastik firma bilgileri. Barış Plastik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Barış Plastik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Barış Plastik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-11-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.