Barkar Mermer

Şirket Hakkında
Isparta senirkentte osmanlı bej mermer ocağımız üretime başlanmıştır. Ocağımızda üretim tesis makinaları, işmakinaları ve tecrübeli ekibiyle 24 saat üretim yapılmaktadır. Müşteri memnuniyetini ilke edinen firmamız istenilen ebat ve ölçüde blok mermer üretip müşterilerimizin satın aldığı üründen memnun kalmasını ve beklentilerini karşılamasını garanti altına almaktadır. Her türlü blok mermer siparişleriniz için iletişim adreslerimiz; www.barkarmermer.com-barkarmermer@hotmail.com-0530 498 27 23-21 saygılarımızla...
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Barkar Mermer
Sektörü: Maden ve Metal » Madencilik
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Maden Ürünleri
Yetkili Kişi: yasin ayzit
Adres: Birlik mah. 463. sok. asutay apt. no :14/3 birlik-çankaya
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4956572
Web Sitesi: www.barkarmermer.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Barkar Mermer firma bilgileri. Barkar Mermer adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Barkar Mermer ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Barkar Mermer firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-02-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.