Başar Cosmetics

Şirket Hakkında
2004 yılında faaliyete geçen firmamız, pedikür koltuğu imalatı, akrobat yıkama seti imalatı, ayak detox cihazı imalatı, spa ekipmanları imalatı, ozon sauna imalatı, ozon kapsül imalatı, cilt bakım cihazları imalatı, cilt bakım koltukları imalatı, cryo kabin imalatı, kuaför demirbaşları ile yardımcı ünitelerinin imalatını gerçekleştirmektedir.

Ipl cihazları, kavitasyon cihazları, zayıflama cihazları ve spa ekipmanların ithalatını yapan firmamız, teknik servis hizmetini kendi bünyesinde gerçekleştirmektedir.

2012 yılında üretim bandına medikal ekipmanlarıda dahil eden firmamız.Motorlu koltuk, yatak ve sedyeleride üretimine katmıştır.
Başar Cosmetics
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Başar Cosmetics
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Sağlık Ürünleri / Hastane Diğer
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Lazer Epilasyon
Yetkili Kişi: Ufuk Başar
Adres: Kartal Petroliş Mah.meveniş Sk.no:7 Kartal İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4511915
Web Sitesi: www.ubkozmetik.com
Ürünleri
BHR 1003 Manual Masaj Progtamı Koltuk Renk Seçenekleri Küvet içi aydınlatma (Sarı, Mavi, Kırmızı, Beyaz) 4 Midi Jet Antisteptik Malzeme Manikür ...
BHR 1001 Manual Masaj Progtamı Koltuk Renk Seçenekleri Küvet içi aydınlatma (Sarı, Mavi, Kırmızı, Beyaz) 4 Makro Jet Antisteptik Malzeme Manikür...
Ozon Terapi: Sağlıklı ve parlak görünümlü bir cilt, sıkı ve pürüzsüz bir görünüm sağlar.İçorganlarının metabolizmasının işlevlerini artırır ve bu sa...
1-2-3 ve 4 motorlu olarak imal edilen koltuklarımız.özel imalat olarakta üretilebilmektedir.
1-2-3 ve 4 motorlu olarak imal edilen koltuklarımız.özel imalat olarakta üretilebilmektedir.
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Başar Cosmetics firma bilgileri. Başar Cosmetics adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Başar Cosmetics ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Başar Cosmetics firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-04-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.