Başaranlar Tekstil Örme Kumaş San. Ve Dış Tic. Ltd. Şti.

"Kaliteye Dokunun"

Şirket Hakkında
Firmamız ilk ticari yolculuğuna 1976 yılında; Başaran ıtriyat adıyla, kozmetik sektöründe adım atmıştır. Başaran Itriyat’ın kurucularından olan Şevki BAŞARAN ticaret hayatındaki tecrübelerini, o yılların Türkiye’sinin gelişen devi olan tekstil sektörüne taşıyarak Sabah Çamaşırlarını kurar. Ticaret hayatına 1985 yılında başlayan Sabah Çamaşırları ana faaliyet alanı olan iç giyim dalındaki istikrarlı büyümesini 1995 yılında İstanbul, Zeytinburnu’da örme kumaş alanında faaliyete geçerek devam ettirir.

Güvenilirliğin ve kalitenin sembolü haline gelen firmamız 2001 yılında Başaranlar Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Ltd. Şti. ünvanını almış ve yenilenmiş çehresiyle müşterilerine örme kumaş alanında hizmet vermeye devam etmektedir.

Yurtiçi piyasalardaki pazar payını her geçen gün büyüten Başaranlar Tekstil yurtdışı piyasalarda da hacmini günden güne arttırmaktadır.. Özelikle Rusya, Ukrayna, Bulgaristan, Romanya, Polonya, Azerbaycan, Yunanistan , Almanya, Cezayir, Lübnan Kırgızistan ve daha birçok ülkeye gönderdiği otuzu aşkın örme kumaş çeşidi ile kaliteyi yurtdışı piyasalarına da taşımaktadır.

Tekstil dünyasının parlayan yıldızı Başaranlar Tekstil, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada müşterilerine daha iyi, daha hızlı hizmet anlayışıyla özünden ve kalitesinden ödün vermeden çalışmaya devam edecektir.
Başaranlar Tekstil Örme
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Başaranlar Tekstil Örme Kumaş San. Ve Dış Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Tekstil / Giyim » Kumaş (Pamuklu)
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Kumaş (Sentetik)
Yetkili Kişi: Mehmethan Başaran
Adres: Telsiz mah. G-2 sok. No:59/A Zeytinburnu/İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5471981
Faks: (212) - 4161280
Web Sitesi: www.basaranlartekstil.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Şardonlu Penye Üç İpliklerimiz Sezonun Tüm Renkleriyle Mağazalarımızda...
Soğuk havaların vazgeçilmezi şardonlu üç ipliğin tüm renkleri mağazalarımızda... Kaliteli pamuktan üretilen ipliklerle büyük bir titizlik ve özenl...
Başaranlar Tekstil Örme firma bilgileri. Başaranlar Tekstil Örme adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Başaranlar Tekstil Örme ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Başaranlar Tekstil Örme Kumaş San. Ve Dış Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-10-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.