Başer Yapı Pazarlama

Şirket Hakkında
BAŞER YAPI Yer ve Duvar Kaplamaları olarak Türkiye genelinde Yerli-Vinly ve Boyanabilen Duvar kağıtlarının ve Laminat Parke çeşitlerinin satışlarını yapmaktayız.Hem Bayii ürün , hem de proje bazlı müteahhit çalışmalarda uygulama hizmet ve ürün satışı yapmaktayız.Stoklarımızda Spot duvar kağıtları da bulunmaktadır.
Başer Yapı Pazarlama
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Firmamız İthal duvar kağıtlarının toptan satışını yapmaktadır.Stoklarımızda Stok Out ürünler şu an için mevcuttur.Uygun fiyatlı stok ürünleri hakkında bilgi almak için lütfen irtibat kurunuz.
İletişim Bilgileri
Firma: Başer Yapı Pazarlama
Sektörü: İnşaat / Emlak » Dekorasyon
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: Başer Yapı
Adres: Çukurova-ADANA
Şehir: Adana
Ülke: Türkiye
Telefon: (507) - 7046669
Web Sitesi: www.kuzeypazarlama.tr.gg
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Başer Yapı Pazarlama firma bilgileri. Başer Yapı Pazarlama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Başer Yapı Pazarlama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Başer Yapı Pazarlama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-08-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.