Başkent Elektronik

Şirket Hakkında
29 Yıllık güvenin sembolü olan firmamız haberleşme teknolojileri ve güvenlik sistemleri konularında uzman kadrosu ile hizmet vermektedir. Aselsannet Ankara Ana bayisi olarak Aselsan A.Ş nin cihazlarının satış bakım ve onarımından sorumlu tam yetkili bir firmayız. Profosyonel Aselsan Telsizleri, Lisanssız Aselsan Telsizleri, Kablosuz Ses Yayın Sistemleri, Cami ezan ve vaaz sistemleri, güvenlik kameraları gibi cihazlarımız ile sizlere teknolojik çözümler üretiyoruz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Başkent Elektronik
Sektörü: Telekomünikasyon » Telsiz
İkincil Sektörü:Güvenlik » Güvenlik Kamerası
Yetkili Kişi: Selçuk Koyuncu
Adres: Kazım Karabekir cd Kültürhan No: 20 İskitler
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3425152
Web Sitesi: www.baskentelekronik.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Başkent Elektronik firma bilgileri. Başkent Elektronik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Başkent Elektronik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Başkent Elektronik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-06-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.