Başkent Kurye

"BAŞKENT KURYE"

Şirket Hakkında
Başkent Kuryenin Firmalara sunduğu en büyük avantaj, müşterisine sağladığı “zaman” avantajıdır. Firmamız yılların vermiş olduğu deneyim ile bütün Ankara semtlerine organize olmuş, sipariş verilen adrese en kısa sürede bölgedeki çalışanını yönlendirerek sizleri kurye beklemekten veya semtinize yakın kurye aramak derdinden uzaklaştırmaktadır. Gün içinde, akşam ve hafta sonlarında, trafiğin keşmekeşliğinde boğuşmamanız, gönderinizin zamanında, güvenle istediğiniz adrese ulaşmasını sağlamak için Başkent Kuryeyi tercih etmelisiniz. Başkent Kurye olarak bu hizmeti yerine getirebilmek için de kendi araç ve donanımını en iyi standarda oturtmuştur.

Başkent Kurye, sektöründe tecrübesi ve sürekli profesyonelleşen kadrosu ile kaliteli ve ekonomik hizmet üretimine yenilenen web sitesi ve teknolojik alt yapısı ile hızlanarak devam etmektedir. Yeni web sitemizle siparişlerinizi çevrimiçi olarak bize iletebilecek, siparişlerinizi takip edebilecek ve raporlayabileceksiniz. Gelişmiş raporlama özelliği ile siparişlerinizle ilgili detaylı raporlar hazırlayabilir, web sitemiz üzerinden tüm kayıtlarınızı görebilirsiniz.

Başkent Kurye deneyimli kadrosu ve ekipmanları ile önce hizmet ilkesi çerçevesinde zaman zaman değil her zaman yanınızda;


Saygılarımızla;

BAŞKENT KURYE
Başkent Kurye
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Başkent Kurye
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Kurye
Yetkili Kişi: Ferhat Taşkın
Adres: 405 cad. 124/4 Yenimahalle/ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (554) - 8837383
Web Sitesi: www.baskentkurye.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Başkent Kurye firma bilgileri. Başkent Kurye adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Başkent Kurye ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Başkent Kurye firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.