Batı Veteriner Polikliniği

Şirket Hakkında
Batı Veteriner Polikliniği 2002 yılından bu yana siz hayvan severlerin hizmetindedir.Polikliniğimiz tam donanımlı olup röntgen, kan tahlili, usg, operasyon, hospitalizasyon, aşılama, paraziter tedaviler, dahiliye, cerrahi, laboratuvar, petshop, traş ve banyo hizmeti vermektedir

Batı petmarket 10 yıldır izmirde faaliyet gösteren Batı Veteriner Polikliniğinin bir yan kuruluşudur.Online petshop hizmeti veren sitemizde tüm evcil hayvanlara yönelik mama ve malzeme satışı yapılmaktadır.Kredi kartı ve kapıda ödeme seçenekleri vardır. tel:0.232.2595500
Batı Veteriner Polikliniği
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Batı Veteriner Polikliniği
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Veterinerler / Veterinerlik Ürünleri
Yetkili Kişi: vet.hek.m.türel gürcan
Adres: mithatpaşa cad. no:163 iş bankası evleri
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 2786343
Web Sitesi: www.bativeteriner.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Batı Veteriner Polikliniği firma bilgileri. Batı Veteriner Polikliniği adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Batı Veteriner Polikliniği ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Batı Veteriner Polikliniği firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.