Batı Veteriner Polikliniği Ve Batı Pet Market

Şirket Hakkında
Batı Veteriner Polikliniği 2002 yılından bu yana siz hayvan severlerin hizmetindedir.Polikliniğimiz tam donanımlı olup, tecrübemizi profesyenel hizmet kalitemizle siz hayvan severlerin hizmetine sunmaktayız. İzmirin her noktasından kolaylıkla ulaşacağınız park sorunu olmayan BATI VETERİNERE de teşhis, tedavi, koruyucu hekimlik, yoğun bakım, operasyon, usg, röntgen , tahlil, yatarak tedavi, traş, banyo, pet market, ambulans, yerinde müdahele, danışmanlık hizmeti verilmektedir. Alacağınız hizmet bize ulaşmanıza değecektir
Batı PetMarket 10 yıldır İzmir'de faaliyet gösteren Batı Veteriner Polikliniğinin bir yan kuruluşudur. Online petshop hizmeti veren sitemizde tüm evcil hayvanlara yönelik mama ve malzeme satışı yapılmaktadır. Tüm kredi kartlarına 6 taksit ve kapıda ödeme seçenekleri vardır.

BATI VETERİNER POLİKLİNİĞİ olarak, 2002 yılının şubat ayında kapılarımızı açtığımızda amacımız, işimizi en iyi şekilde yapmaktı. Bu nedenle her zaman çabamız, minik dostlarımızı sağlıklı tutabilmek adına yapabileceklerimizi araştırmak ve geliştirmek yönünde oldu. Şimdi ise 10 yıllık bilgi ve deneyimlerimizi teknoloji ile birleştirerek, dostlarımıza çağdaş hizmet sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz.Yıllardır iyi hizmet vermek için yaptığımız çabalarımıza bir yenisini daha ekledik. 2012 yılından itibaren, minik dostlarımızın dünyalarıyla ilgili bilgi ve deneyimlerimizi sizlerle paylaştığımız www.bativeteriner.com sayfalarından sonra Batı Pet Marketi ‘de sizler için www.batipetmarket.com sayfainternet ortamına taşıdık.
Batı Pet Market’de, renkli görüntüleri ve ayrıntılı ürün tanımları ile 54 kategoride binlerce ürünü sizlerin beğenisine sunduk.
Size Batı Pet Market garantisiyle en kısa sürede ulaştırılacak olan siparişleriniz için her türlü istek ve şikayetinizi iletebileceğiniz “Müşteri Hizmetleri” birimimizi de aynı anda hizmete geçirerek sizlere, bugün de en iyisini sunmayı amaçladık
Batı Pet Market ve Batı Veteriner Polikliniği olarak, işimizi en iyi şekilde yapmak içi
Batı Veteriner Polikliniği
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Batı Veteriner Polikliniği Ve Batı Pet Market
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Veterinerler / Veterinerlik Ürünleri
Yetkili Kişi: m.türel gürcan
Adres: mithatpaşa cad no:163
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 2786343
Web Sitesi: www.batipetmarket.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Batı Veteriner Polikliniği firma bilgileri. Batı Veteriner Polikliniği adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Batı Veteriner Polikliniği ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Batı Veteriner Polikliniği Ve Batı Pet Market firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.