Batman Otel Büyük Geçit Oteli

Şirket Hakkında
OTEL BİLGİLERİ: Büyük Geçit Otel standart ve aile odalarımızın bulunduğu ana bina tipi odalardan oluşmaktadır. Toplamda 3500 m² arazi üzerine kurulu olan Geçit Otel, Batman merkezdedir.ODA GÖRÜNÜMLERİ: Toplam 45 oda 108 yatak kapasitelidir.8 suit oda ile 3 aile odası bulunmkatadır.Klima, yüksek kablolu ve kablosuz internet erişimi, minibar, tv, direkt telefon, split klima, merkezi ısıtma sistemi, wc, duş-banyo ve saç kurutma makinesi, balkon ve 24 saat sıcak su bulunmaktadır. YEME VE İÇME: 100 kişilik ana restaurant bulunmaktadır. SERVİS VE HİZMETLER: 24 saat oda servisi, jeneratör, inetrnet cafe, bahçe, tv salonu, kuaför, market, oto yıkama ve otopark bulunmaktadır. KONUM: Havaalanına 2 km mesafededir
Batman Otel Büyük
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Batman Otel Büyük Geçit Oteli
Sektörü: Turizm / Otel » Hotel
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Otel
Yetkili Kişi: mahmut
Adres: cumhuriyet mah ahmet arif blv no 60 tupraş yanı
Şehir: Batman
Ülke: Türkiye
Telefon: (488) - 2133771
Web Sitesi: www.otelgecit.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Batman Otel Büyük firma bilgileri. Batman Otel Büyük adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Batman Otel Büyük ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Batman Otel Büyük Geçit Oteli firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-02-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.