Bauhaus Çatı Merdivenleri

Şirket Hakkında
Maksimum düzeyde yer tasarrufu sağlamasıyla çatı merdiveni ihtiyaçlarınızı yer kaplayan bir merdiven sistemi yerine kullanmadığınız zaman tavan boşluğunda saklayacağınız bir çatı merdiveni tercih ederek karşılayabilirsiniz. Montajlanan ve kapağın açılmasıyla merdiven ayaklarının zemine indirilerek kullanıma hazır hale getirildiği sistemde kapak açık konumda merdiveni sürekli kullanıma hazır halde bulundurabilir veya kullanmadığınız zamanlar için tavanda saklayabilirsiniz.
Bauhaus Çatı Merdivenleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bauhaus Çatı Merdivenleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » Çelik Yapı
Yetkili Kişi: Numan Demir
Adres: Hacı Halil Mahallesi Gül Sokak No: 343 Ataşehir
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3245675
Web Sitesi: http://www.catimerdivenfiyatlari.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bauhaus Çatı Merdivenleri firma bilgileri. Bauhaus Çatı Merdivenleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bauhaus Çatı Merdivenleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bauhaus Çatı Merdivenleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-10-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.