Bawlin Plastik

Şirket Hakkında
Duşakabin Ekipmanları ve İmalatı Sektöründe uzun yıllar boyunca hizmet vermiş olan Aylin Köse , A.Vahap Öztürk tarafından kurulan Bawlin Plastik, 2014 yılında faaliyete başladı. %100 yerli sermayeyle kurulan Bawlin Plastik, hizmet vermeye başladığı günden bu yana;
Duşakabin Contaları ( Fitil, Mıknatıs ) ve Aksesuarları,
Sauna, Jakuzi Ekipman ve Aksesuarları
Katlanır Cam Balkon Profilleri,
Alm.Aldox ve Dış Cephe Contaları,
Katlanır Cam Balkon Profilleri,
Çelik Kapı Contaları ve Aksesuarları,
Otomatik Kepenk Contaları,
Ofis Bölme Contaları,
Gölge Sistem Contaları,
Sineklik Contaları ve PVC Profilleri,
2015 yılında, Bayi Ağını 127 ye çıkaran Bawlin Plastik , çalışanları ve çözüm ortaklarıyla ile müşterilerine en iyisini sunmak üzere çalışıyor.Öncelikle müşteri memnuniyetini hedefleyen Bawlin Plastik, çözüm odaklı projeler üreterek planlı bir şekilde büyümeye devam ediyor.
Bawlin Plastik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Duşakabin Contaları ve Aksesuarları, Çelik Kapı Contaları , Cam Balkon Profillerii ve Aksesuarları, Sineklik Sistemleri, PVC Profil , Ahşap Profil Contaları, Özel Contalar ve Fitiller.
İletişim Bilgileri
Firma: Bawlin Plastik
Sektörü: İnşaat / Emlak » PVC Pencere
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Duşakabin
Yetkili Kişi: Aylin Köse-a.vahap Öztürk 0532 052 06 70
Adres: Merkez : Ankara Cad.nazar Sok.derya İş Merkezi No:2 K-2/ 9 Şube : Ankara Cad.ulubatlı Sok. No: 7/4- A - Pendik - İstanbul / Türkiye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 0553267
Web Sitesi: info@bawlinplastikmiknatis.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bawlin Plastik firma bilgileri. Bawlin Plastik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bawlin Plastik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bawlin Plastik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-05-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.