Baykara Danışmanlık

Şirket Hakkında
Baykara Danışmanlık, sürekli değişen ve yenilenen dünyada ihtiyaçlara bağlı olarak çıkartılan kanun ve yönetmelikleri, siz değerli müşterilerimizin iş hayatını kâbusa çevirmemesi adına sizin için takip edip bildirmek amacıyla faaliyete başlamıştır.

İlkelerimize sadık kalarak bilgi ve deneyimlerimizi ülke geneline ulaştırmak, sektörde BİR numara olmak hedefindeyiz.

Neden Baykara Danışmanlık?

Müşteri memnuniyeti huzurumuz, iş mükemmelliği gururumuzdur.

Siz değerli müşterilerimizin isteklerini zamanında tespit ve analiz ederek, değişen koşulların gereklerine ve müşterilerimizin beklentilerini karşılayabilecek kanun ve yasal düzenlemelere titizlikle riayet eden bir anlayış ile çözüm ortağınız olmak…

“Kaybınız, kaybımızdır” anlayışından hareketle çalışmalarımızda etik değerlere saygı, ilkelere sadakat ve güvene dayalı yönetim anlayışı esas alınır.

İş ve zaman kaybını önleme, müşterilerimize vermiş olduğumuz sözlerin arkasında durarak “Her zaman ve herkese doğruluk, her zaman ve herkese dürüstlük” diyerek hedeflediğimiz hizmet kalitesinin zirvesine ulaşmayı kendimize amaç edindik.

Konusunda uzman profesyonel çalışma arkadaşlarımızla unutulmayacak “BİR DANIŞMANLIK” markası olmayı hedefliyoruz.

Tüm Sorularınız Baykara Danışmanlıkta Cevap Bulur...

Baykara Danışmanlığın oluşmasına temel olan, çalışmalar ve konularının başlangıcı 2005 yılının Eylül ayıdır ki, çıkış noktası 10.07.2003 tarihli ve 4925 sayılı Karayolu Taşıma Kanunu ile Kanunla beraber anılan: Karayolu Taşıma Yönetmeliği ile Karayolu Taşımacılık Faaliyetleri Mesleki Yeterlilik Eğitimi Yönetmeliğidir.

Kanun ve Yönetmeliklerin gündemimizi oluşturduğu o dönemlerde, taşımacılık sektörünün ve çalışanlarının mevzuatlardan yeterince bilgi sahibi olmadıkları ve toplumun ilgisini çekecek boyutta bir kamuoyunun da oluşmadığını gördük. Olasılıklarla beraber, yaptırımların devreye girmesiyle birlikte yaşanabilecek kargaşa ortamını öncesinden görüy
Baykara Danışmanlık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Baykara Danışmanlık
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
İkincil Sektörü:Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: Atilla Baykara
Adres: Piyade Mah. 2022 Cadde No:29/3 Etimesgut
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2266923
Web Sitesi: http://www.baykaradanismanlik.com
Ürünleri
ÜDY Belgesi
K2 Belgesi
ODY Belgesi
SRC Belgesi
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Baykara Danışmanlık firma bilgileri. Baykara Danışmanlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Baykara Danışmanlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Baykara Danışmanlık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.