Bayrak Vinç Oto,araç Kurtarma,vinç İşletmeciliği,acil Yol Yardımı Konya

Şirket Hakkında
BAYRAK VİNÇ; Konyada kurtarma ve vinç işletmeciliği, acil yol yardım hizmeti ve araç, oto kurtarma işeri, acil çekici, kiralık vinç, sepetli vinç hizmeti, araç çekme ve kurtarma işleri, oto kurtarıcı, yol yardımı, oto çekici, araç nakliye ve taşıma işleri, elektrik direği dikim işleri, trafo taşıma ve montaj işleri, oto kurtarma ve taşıma işleri, prefabrik, inşaat nakliyat ve montaj işleri, konteyner, hazır ev indirme ve yükleme işleri, sepetli vinç hizmetleri, sepetli bina boyama, cam silme, bina duvarına yazı yazma, reklam işleri, reklam ve tabela dikilmesi ile montaj işleri, ağır yüklerin, kaldırma indirme ve taşınması, beton blok, ytongların nakliyat işleri, çelik konstrüksiyon ve yapıların montaj işleri, saatlik, haftalık ve aylık vinç kiralama hizmetleri, yapıların montaj işleri, cnc ve makina indirme taşıma ve yükleme işleri, her türlü araç kurtarma ve nakliye işleri yapmaktadır.
Bayrak Vinç Oto,araç
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bayrak Vinç Oto,araç Kurtarma,vinç İşletmeciliği,acil Yol Yardımı Konya
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Makineleri
Yetkili Kişi: İsmail Bayrak
Adres: Horozluhan Mah. Selçuklu Cad. No: 185/A Selçuklu - KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2515873
Web Sitesi: www.bayrakvinc.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bayrak Vinç Oto,araç firma bilgileri. Bayrak Vinç Oto,araç adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bayrak Vinç Oto,araç ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bayrak Vinç Oto,araç Kurtarma,vinç İşletmeciliği,acil Yol Yardımı Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-06-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.