Bayraklı Osgb - Bayraklı Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Ve Danışmanlık Ltd.şti.

Şirket Hakkında
Sayın Yetkili Merhaba,
İzmir'in önde gelen firmaları ile çalışıyoruz hali hazırda 300'e yakın firmaya hizmet vermekteyiz. İşletmelerde iş güvenliği ve iş sağlığı konularında uzman kadromuzla sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız. Daha detaylı bilgi için lütfen bizleri arayınız. www.bayrakliosgb.com
Bayraklı OSGB, Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Murat Bayık yönetiminde, Haziran 2013'de kurulduğu günden bu yana, mevcut kadromuzda devam eden uzman ve hekimlerimize katılan yeni profesyonel uzman ve hekimlerimizle güçlenen kadrosu ile capcanlı, daha dinamik ve profesyonel. Kurumsallaşma yolunda ciddi adımlar atan Bayraklı OSGB, güven verir, sözünde durur sloganı ile çıktığı yolda siz değerli işverenlerimiz ve çalışanları ile işyerleri için konusunda son teknoloji olan isgsis iş sağlığı ve güvenliği yönetim ve denetim sistemini kullanmaktadır.
İlginizi rica ederiz.
Saygılarımızla
Bayraklı Osgb -
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bayraklı Osgb - Bayraklı Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Ve Danışmanlık Ltd.şti.
Sektörü: Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: İsmail Murat Bayık
Adres: Mansuroğlu Mah. Ankara Cad. No:81/20 Bayraklı 35535 İzmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4000055
Web Sitesi: http://www.bayrakliosgb.com
Ürünleri
Sayın Yetkili Merhaba, İzmir'in önde gelen firmaları ile çalışıyoruz hali hazırda 300'e yakın firmaya hizmet vermekteyiz. İşletmelerde iş ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bayraklı Osgb - firma bilgileri. Bayraklı Osgb - adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bayraklı Osgb - ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bayraklı Osgb - Bayraklı Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Ve Danışmanlık Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-06-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.