Bayteks Konfeksiyon

Şirket Hakkında
Şirketimizin ürettiği ve müşterisine sunduğu her türlü ürün ve hizmette “Kalite” esastır. Kalite, mutabık kalınmış müşteri beklentilerinin koşulsuz tatmini olarak tanımlanır. Şirketimiz kuruluşundan bugüne farklılık gözetmeksizin tüm müşterilerine üstün hizmet sunmayı, hizmet sunumunda müşteri odaklı olmayı ilke olarak benimsemiştir. Müşterisine, çalışanına ve tedarikçisine en iyiyi ve en güzeli sunma çabasında olan şirketimiz, koşulsuz müşteri memnuniyetini her zaman ilke edinmiştir.
Bayteks Konfeksiyon
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bayteks Konfeksiyon
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil Aksesuar
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Tekstil ve Konfeksiyon Yan Ürünleri
Yetkili Kişi: Ramazan Tuncay
Adres: K.Sinan Merkez Mahallesi, Ahmet Yesevi Caddesi Bindallı Sokak Tuncay İş Merkezi No:44 Yenibosna/İstanbul/Turkey
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6537943
Web Sitesi: http://www.tcs.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bayteks Konfeksiyon firma bilgileri. Bayteks Konfeksiyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bayteks Konfeksiyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bayteks Konfeksiyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-03-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.