Bbox

Şirket Hakkında
Günümüzün revaşta olan ürünlerinden B BOX sigara kutularının, bölge bayiliğini ve satışını üstlenecek, gerekli ekip ve alt yapıya sahip, tüm Türkiye genelinde distribütör ve iş ortaklarımızı arıyoruz.Ürünlerimiz patentli ve marka tescillidir.
Eğer ki siz de, gerekli ekip ve dağıtım ağına sahibim diyorsanız yada artık kendi işimi kurup, işimin patronu olmak istiyorum ve karlı bir ürün satmak istiyorum diyorsanız, gerek e-mail yolu ile gerekse de telefon ile tarafıma ulaşıp bilgi alabilirsiniz.
B’BOX Yetkili
Öner ÖZHAN
(546)893 66 12
www.bbox.in
www.bbox.in
onerozhan@windowslive.com
Bbox
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bbox
Sektörü: Ambalaj » Kağıt Ambalaj
Yetkili Kişi: Öner ÖZHAN
Adres: SELANİK CADD. 65/7 KIZILAY ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (546) - 8936612
Web Sitesi: www.bbox.in
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Günümüzün revaşta olan ürünlerinden B BOX sigara kutularının, bölge bayiliğini ve satışını üstlenecek, gerekli ekip ve alt yapıya sahip, tüm Türkiye g...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bbox firma bilgileri. Bbox adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bbox ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bbox firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-12-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.