Bdh Bilgisayar

Şirket Hakkında
Yeni medyanın öneminin ciddi bir şekilde arttığı günümüzde müşterilerimize kusursuz hizmet verebilme anlayışıyla profesyonelce çözümler üretiyoruz.

Konusunda üst seviyede eğitim ve deneyime sahip olan kadromuz, işlerinin ciddiyetine yakışan bir şekilde başarılara imza atmaya devam ederken, teknolojiyi verimli ve etkin kullanabilmek için; bilişim, reklam, iletişim dünyasını ekip olarak yakından takip etmektedir.

Ürettiğimiz kalıcı çözümler sayesinde; işletmelerin en az maliyetle ve en kısa sürede, başarılı bir biçimde kurumsal değişimi bizimle yaşamalarını sağlamaktayız.

Bilişim teknolojileri bilgi birikimi ve deneyimi ile harmanlanmış profesyonel web stratejileri yaklaşımımız ile "sizin ihtiyaçlarınıza en uygun ve en iyi çözümleri sunmak ve şirketinizi günün teknolojisine ayak uyduracak bir hale getirmek" vizyonuyla katma değer yaratmaya odaklanmış bir TAM HİZMET AJANSIYIZ.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Yazılım Geliştirme
Web Tasarım
İnteraktif
Grafik Tasarım ve Reklam
Kurumsal Kimlik Oluşturma
İletişim Bilgileri
Firma: Bdh Bilgisayar
Sektörü: Bilgisayar » İnternet
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Yazılım
Yetkili Kişi: Pelin Yazıcı
Adres: Adnan Menderes Bul Kurtuluş Mah 2021 Sok 3/A Aydın
Şehir: Aydın
Ülke: Türkiye
Telefon: (256) - 2137315
Faks: (256) - 2137388
Web Sitesi: http://www.bdhbilgisayar.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bdh Bilgisayar firma bilgileri. Bdh Bilgisayar adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bdh Bilgisayar ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bdh Bilgisayar firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-11-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.