Becerikli Ticaret

Şirket Hakkında
Her sektörde kurumsallaşmanın önemli olduğu bir dünyada, bizde 30 yılı aşkın iş tecrübesi, disiplinli çalışmayı prensip haline getirerek ve amaçlarımıza ulaşarak Becerikli Ticaret adı altında sektörümüzde hizmet vermekteyiz.

Büyük hedeflere ulaşmanın ön koşulu, belli bir plan, program ve sistem içerisinde çalışmaktır. Yalnızca hedef koymak yetmez. Başarıya giden yolda gerekli çalışmaları noksansız yürütmek ve sorumlulukları paylaşmak gerekir. Bizde bu iş bilinciyle siz değerli müşterilerimize hizmet vermeyi hedefledik!..

Hizmet verdiği konular : Elektrik Motorları ve Yedek Parçaları, Su Pompaları ve Yedek Parçaları, Motor ve Makina Kömürleri, Redüktörler ve İmalatı, Mekanik Salmastralar ve Sızdırmazlık Elemanları ve imalatı, Bütün Pompa Yedek Parçaları ve İmalatı, Havuz Pompaları ve Yedek Parçaları bulunmaktadır.
Becerikli Ticaret
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Becerikli Ticaret
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
İkincil Sektörü:Makina » Makina Parçaları
Yetkili Kişi: Murat
Adres: Perşembe Pazarı Caddesi No:16/A Karaköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2535157
Web Sitesi: www.btpart.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Becerikli Ticaret firma bilgileri. Becerikli Ticaret adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Becerikli Ticaret ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Becerikli Ticaret firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-07-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.