Beka Yapi Mühendislik Ticaret

"Geleceğinizi inşaa ediyoruz."

Şirket Hakkında
Beka Yapı, Mimarlık ve Mühendislik çözümlerini üreten sonra bunları hayata geçiren yurt içinde İnşaat taahhüt ve uygulama alanlarında, yurt dışında ise ülkemizi ithalat ve ihracat potansiyeliyle temsil eden üstün yönetim ve uzman kadrosu ile liderliği hedeflemiş bir firmadır.

Geleceğinizi inşaa ediyoruz!

Beka Yapı

www.bekayapi.com.tr
Beka Yapi Mühendislik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Beka Yapı, Mimarlık ve Mühendislik çözümlerini üreten sonra bunları hayata geçiren yurt içinde İnşaat taahüüt ve uygulama alanlarında, yurt dışında ise ülkemizi ithalat ve ihracat potansiyeliyle temsil eden üstün yönetim ve uzman kadrosu ile liderliği hedeflemiş bir firmadır.

Geleceğinizi inşaa ediyoruz!

Beka Yapı

www.bekayapi.com.tr
İletişim Bilgileri
Firma: Beka Yapi Mühendislik Ticaret
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
Yetkili Kişi: Ebubekir KAYNAR
Adres: Batı Mah. Ortanca Sokak Ethem Salmangil İş Mrk. No:17-5 Pendik
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3904130
Faks: (216) - 3904130
Web Sitesi: http://www.bekayapi.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Beka Yapı Hayallerinizi Gerçeğe Dönüştüren Firma!
Beka Yapı, inşaat uygulama, taahhüt işlerinizi sizden devralarak size en kaliteli hizmeti vermeyi amaçlayan, profesyonel işçilik ve hizmeti kendine...
Beka Yapının Yaza Özel Isı Yalıtım Kampanyalarnı Kaçırmayın! Pişman Olmayın!
Beka Yapıdan kış ayarında hem evi ısıtamayan hem de çok yüksek miktada doğalgaz faturası ödeyenler için inanılmaz seçeneklerine bu yazda devam ediy...
Beka Yapi Mühendislik firma bilgileri. Beka Yapi Mühendislik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Beka Yapi Mühendislik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Beka Yapi Mühendislik Ticaret firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-08-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.