Bekik Gıda Sanayi Uluslararası Taş.dış Tic.ltd Sti

Şirket Hakkında
Tarımsal sanayide 10 yılı aşkın bir süredir yaş sebze meyve ihracatı ile Türkiyenin lider firmaları arasındadır. Dünya standartlarında yüksek teknoloji ile ürün işleme paketleme ve soğuk depolarda saklama üniteleriyle tam bir entegrasyon tesis olma özelliğini taşımaktadır. Hergün artan kalite anlayışı günümüzde yaş sebze meyve sektörününde vazgeçilmez kriteri olmuştur. Firmamız, ülkemizin muhtelif bölgelerinde kurduğu işleme fabrikaları sayesinde yurdumuzun zengin meyve ve sebze yelpazesini müşteri ile buluşturmaktadır. Bütün ürünlerimizi kalite çerçevesinde üretiyor, taşıyor ve tüketiciye sunuyoruz.

Firmamiz ISO 22000, HACCP ve EUREPGAP (GLOBALGAP) belgelerine sahip olup bu standartlarin verdigi anlayis ile güvenilir ve kaliteli hizmetler sunmaktadir.

Sirketimiz 1995 yilinda kurulmustur. Baslica faaliyet alanlari yas sebze meyve ihracati, kara ve deniz tasimaciligi ile sera kurulum ve sera isletmeciligidir. Amacimiz yüksek kalitede Türk menseili sebze ve meyveleri saglikli bir sekilde yurt disina ihrac etmektir. Bu amaçla karada ve denizde tir ile gemi filolari olusturulacaktır. Bundan sonraki hedeflerimiz arasinda kara ve deniz tasimaciligini dahada gelistirmek Türk ihracatçisinin en büyük sorununlarindan biri olan deniz tasimacaligini bir sorun olmaktan çikarmaktir.
Bekik Gıda Sanayi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bekik Gıda Sanayi Uluslararası Taş.dış Tic.ltd Sti
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Toptan İç Ticaret
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Organik Gıda
Yetkili Kişi: Ümit Selçuk ERGÜL
Adres: İlkadım/ SAMSUN- Kaş/Antalya
Şehir: Samsun
Ülke: Türkiye
Telefon: (505) - 2392900
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bekik Gıda Sanayi firma bilgileri. Bekik Gıda Sanayi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bekik Gıda Sanayi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bekik Gıda Sanayi Uluslararası Taş.dış Tic.ltd Sti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-08-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.