Belkis Esans Ltd

Şirket Hakkında
Belkıs Ticaret olarak, 1968 yılında esans alım ve satımı ile ticarete başlayan firmamız unvanını 2000 yılında BELKIS ESANS VE PLASTİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. olarak değiştirerek faaliyetine devam etmektedir.

Ana satış konumuza PVC şişe imalatı ve esans alım satımı olarak başlanmıştır. 2003 yılından sonra yurt dışı mümessillikleri alarak esans konusunda ürün portföyünü genişletmiş, PVC şişe imalatının yanında da cam parfüm şişesi, valf, cam kalem şişesi gibi ürünlerin ithalatını da yapmaya başlamıştır.

Kozmetik bölümünde ise esans imalatı, ithalat ve ihracatın yanında fason kozmetik dolumuda kendini geliştirmiştir.

Kuruluşumuzdan bu yana vizyonumuz müşteri memnuniyetine, müşteri beklentilerine, müşteri ihtiyaçlarına sürekli pozitif reaksiyonlar verebilmek için yönetsel, sistemsel, teknolojik göstermek ve sektörde sürekli, sağlıklı ve kalıcı büyüyerek istihdama, ekonomiye ve pazara değer katmak olmuştur.
Belkis Esans Ltd
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Belkis Esans Ltd
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kozmetik
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Parfüm
Yetkili Kişi: Yasar Hason
Adres: dogu sanayi sitesi 1. blok no:8 yenibosna bahcelievler
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 6136869
Web Sitesi: www.belkisesans.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Belkis Esans Ltd firma bilgileri. Belkis Esans Ltd adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Belkis Esans Ltd ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Belkis Esans Ltd firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-04-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.