Bella Ajans

Şirket Hakkında
Profesyonel, kaliteli ve müşteri odaklı hizmeti kendine ilke edinen Bella Ajans; çalışkan, güleryüzlü, presentabl , eğitimli ve disiplinli kadrosuyla fuar, kongre, organizasyon, seminer, basın toplantısı , panel, açılış, tanıtım, turizm transfer, karşılama ve benzer birçok etkinlikte hizmet vermektedir.
Bella Ajans; bünyesinde bulunan 1000’i aşkın manken , model , host ve hostesleri ile kurumsal yapınıza uygun üniforma ve kıyafetleriyle firmanızı katılacağınız tüm etkinlik ve organizasyonlarda en iyi şekilde temsil etmek için hizmetinizdedir.
Ajansımız özellikle fuar stand hostesi temini konusunda uzmanlaşmış olup , ayrıca katıldığınız fuarlarda ihtiyacınız olabilecek özel stand dizaynı ve kurulumu , LCD TV ve diğer stand malzemeleri kiralama konularında da fuar katılımcısı firmalara destek vermektedir.
Bella Ajans
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bella Ajans
Sektörü: Hizmet » Stand / Hostes
İkincil Sektörü:Hizmet » Fuar Organizasyon
Yetkili Kişi: Korhan Engün
Adres: Yıldız Posta Cd. Akın Sitesi No: 8/34 Kat: 6 34349, Gayrettepe
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3180105
Web Sitesi: www.bellaajans.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bella Ajans firma bilgileri. Bella Ajans adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bella Ajans ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bella Ajans firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.