Bellek Promosyon

Şirket Hakkında
Bellek Promosyon, kişisel kullanıma uyarlanmış USB Flash Bellekler konusunda uzmanlaşmış kadrosuyla müşteri memnuniyetini öncelikli gözeten bir firmadır.

2001 yılında kurulmuş olan firmamız; işe ilk olarak ajans hizmetleri ve promosyon ürünlerinin üretimi ve tedariki olarak başlamış bulunmaktadır. 2006 yılında Promosyon Pazarı adıyla sadece promosyon sektöründe faaliyete devam edip ajans departmanını kapatmıştır. 2012 yılında ise bünyesine “Bellek Promosyon”‘u katarak Usb Flash Bellek konusuna ağırlık vermeye başlamıştır.
Bellek Promosyon
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bellek Promosyon
Sektörü: Hizmet » Promosyon
İkincil Sektörü:Teknoloji » Flash Kartlar
Yetkili Kişi: Adil AKYÜZ
Adres: Bulgurlu Mh. Alemdağ Cad. Kurudere Sk. No:4/B Üsküdar-İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3356899
Web Sitesi: www.bellekpromosyon.com
Ürünleri
250 adet usb key odelimizden sipariş verenlere 32 gb bellek hediye
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bellek Promosyon firma bilgileri. Bellek Promosyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bellek Promosyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bellek Promosyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-12-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.