Bemar Bilgisayar Ozel Egitim Muh.san. Ve Tic. Ltd.sti

Şirket Hakkında

bemar Bilgisayar Özel Eğitim Müh. San. Ve Tic. Ltd. Şti.
1990 yılında, bilgi sistemleri konusunda müşterilerinin tüm çözüm ve hizmet ihtiyaçlarını tek bir kaynaktan karşılayarak kurumlara maliyet ve rekabet avantajı sağlamak amacı ile İzmir de faaliyete başlamıştır.

Her sektördeki küçük, orta ve büyük ölçekli firmalara bilgi teknolojileri çözümleri sağlayan bemar, müşterilerinin ana işlerine odaklı hizmetleri ile her türlü teknolojik altyapı entegrasyonu sağlamaktadır.

Akademik uzman kadromuz ile bakım, onarım, network sistemleri, ticari yazılımlar, antivirüs ve güvenlik çözümleri konularında; satış, eğitim ve teknik destek alanında yeterli donanıma sahip, yenilikçi ekip bilinci ile hizmet vermekteyiz.


Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bemar Bilgisayar Ozel Egitim Muh.san. Ve Tic. Ltd.sti
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
İkincil Sektörü:Hizmet » Mühendislik Hizmetleri
Yetkili Kişi: mehmet salih arıkök
Adres: gaziosman pasa bulvarı no:61 kat:7/707 cankaya
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4455686
Faks: (232) - 4258529
Web Sitesi: http://www.bemar.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bemar Bilgisayar Ozel firma bilgileri. Bemar Bilgisayar Ozel adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bemar Bilgisayar Ozel ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bemar Bilgisayar Ozel Egitim Muh.san. Ve Tic. Ltd.sti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-01-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.