Bemaş Beton Mam.inşaat Malz. A.ş

Şirket Hakkında
Firmamız İzmirde faaliyetlerine Kalkıroğulları Koll Şti. adı altında Aliağa Rafinerisi Lojman İnşaatları İşinin Kırmataş Mıcır tedarik ihalesini alarak atılmıştır. 1974 yılında Aliağa İhalesi bittikten sonra İzmir Işıkkentte mevcut bir taş ocağını satın alarak İzmir içinde kırmataş üretimine başlanmıştır. 1978 yılında Bemaş Beton Mamulleri ve İnşaat Malzemeleri A.Ş. ile ortak olmuşlar ve bundan sonraki faaliyetlerini Bemaş A.Ş.olarak devam ettirmiştir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bemaş Beton Mam.inşaat Malz. A.ş
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Taşları
Yetkili Kişi: FATİH KALKIR
Adres: Ankara Asafaltı 8. km Borrnova
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3601085
Web Sitesi: http://bemasagrega.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bemaş Beton Mam.inşaat firma bilgileri. Bemaş Beton Mam.inşaat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bemaş Beton Mam.inşaat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bemaş Beton Mam.inşaat Malz. A.ş firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-07-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.