Bemsan Endüstriyel Ürünler San. Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Geleneksel halı ve kilim dokumacılığının ticareti ile başlayan ticari hayatımızı tek mekik ve çift mekik tezgâhlardan Van De Wıele ve Schönherr halı dokuma tezgâhlarında üretilen makine halısı satışı ile devam etmiştir. Uzun yılların iç piyasa deneyiminden hareketle ürün portföyümüzü genişleterek, Otellerde kullanılan sarf malzemeleri tedariğini sağlıyoruz. Buklet Ürünleri, Otel Ekipmanları, Cam Sergileme Ürünleri başlığında topladığımız ürünlerle otelinizin tüm ihtiyaçlarını tek bir merkezden, profesyonel satınalma hizmetiyle buluşturmayı amaçlıyoruz.
http://www.bemsan.org/

2012 yılında Bursa’da kurmuş olduğumuz Bemsan Endüstriyel Ürünler İnternet Mağazacılığı ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi ile ilk önce Marmara Bölgesinde ve 2013 başlarıyla birlikte tüm Türkiye’de siz değerli müşterilerimiz ile buluşmayı ve sizlere hizmet taşımayı hedef edinmiştir.
http://www.bemsan.org/

Genç yönetici kadromuzun, araştırmacı, yüksek teknolojiyi takip eden, kaliteyi ön plana çıkaran kimliği, firmanın karakteri haline dönüşmüştür. Yenilikçi vizyonumuz firmamızı kısa sürede gelişime ve büyümeye açık hale getirmiştir.
http://www.bemsan.org/
Bemsan Endüstriyel Ürünler
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bemsan Endüstriyel Ürünler San. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Toptan İç Ticaret
İkincil Sektörü:Hizmet » Promosyon
Yetkili Kişi: EMRE OKATAR
Adres: FSM BULVARI CUMHURİYET MAH YAĞMUR SOK. ELMASEVLER SİT. C BLOK NO:4
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 4510532
Web Sitesi: http://www.bemsan.org/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bemsan Endüstriyel Ürünler firma bilgileri. Bemsan Endüstriyel Ürünler adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bemsan Endüstriyel Ürünler ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bemsan Endüstriyel Ürünler San. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-08-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.