Benjamin Kaya Productıon

Şirket Hakkında
BENJAMİN KAYA PRODUCTION, markaların rekabet arenasında sergiledikleri çeşitli çağdaş pazarlama uygulamalarını, her aşamada gerçekleştiren ve hedef kitleyle buluşturan profesyonel bir yapıdır.

Event Creative, moda & lojistik departmanları ve tecrübesi ile sürekli kendini geliştirip, güncelleyerek büyüyen güçlü yapısıyla başarılı bir çözüm ortağıdır. Dj eventleri, work shop aktiviteleri, fuarlar, defile ve konser organizasyonları gibi birçok alanda BENJAMİN KAYA PRODUCTION başarısı yer almıştır.
Konser organizasyonu;
Bir konser organizasyonunu nasıl gerçekleştiririz Ekibimiz konser organizasyonlarını büyük bir titizlik ve özveriyle gerçekleştirmek için organizasyonu düzenleyecek olan şirket veya sponsor firma ile iletişime geçerek üç önemli etken olan konser tarihini, yerini ve zamanı belirler.

Konserin yapılacağı yer belirlendikten sonra özel bir tarih olmadığı takdirde, konser tarihi belirlenen ay veya hafta içerisinde bir gün seçilerek yapılır. Konser öncesinde, o güne ait hava koşulları meteorolojiye danışılarak öğrenilir. Daha sonra konseri düzenlenecek olan sanatçının, uygunluğu konusunda görüşülür, bütçesi hesaplanır ve konser veren firmaya veya sponsor şirkete sunumu gerçekleştirilir.

Konser alanının güvenliği için gerekli başvurular yapılır; Konser iştirakçilerinin 3. Şahıs mali mesuliyet sigortası, sigorta firması koşulları altında düzenlenir. Doğal afet, deprem, su baskını gibi durumlar için “ konser iptal sigortası” düzenlenerek doğabilecek zararların telafisi ile ilgili önlem alınır. Böylece tarafların mağduriyeti önlenmiş olur.

BENJAMİN KAYA PRODUCTION olarak hiçbir işi şansa bırakmamaya özen gösteririz. Böylelikle herkes konser organizasyonundan mutlu ve huzurlu bir şekilde ayrılır.
Gala Organizasyonu; Temel ilkemiz, kusursuz memnuniyetiniz için, size uygun mekanları, yaratıcı tasarımlarımızı farklı dekor ve animasyonlar ile birleştirerek, davet organizasyonlarınızı daima hatırlanacak büyüleyici bir atmosfere dönüştürmektir.

Kutla
Benjamin Kaya Productıon
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Benjamin Kaya Productıon
Sektörü: Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: Benjamin kaya
Adres: Kılıçali Paşa Mh. Akarsu yokuşu Sk No: 46 D: 3,Cihangir İstanbul, Türkiye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 5270721
Web Sitesi: http://www.benjaminkaya.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Benjamin Kaya Productıon firma bilgileri. Benjamin Kaya Productıon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Benjamin Kaya Productıon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Benjamin Kaya Productıon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-07-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.