Benk Ayakkabi Ve Mal. San. Tic. Ltd. Şti

Şirket Hakkında
1948 yılında dedemiz Mehmet Benk tarafından İzmir-Tire’de kurulan firmamız 1979 yılında babamız Hüsnü Benk tarafından İzmir-Karabağlar da imalata başlamıştır.

1998 yılında Işıkkent’te AYKÜSAN’ın kurulmasıyla imalatımızı ve toptan satış yerimizi Işıkkente taşımak durumunda kalmış ve Ayakkabı Malzeme Satışı yapan Benk Taciriye’yi hizmete açmışızdır.

Halen Işıkkent AYKÜSAN da bulunan firmamız ayakkabı imalatı ve toptan satışı ayrıca Ayakkabı İmalatında kullanılan Malzeme satışlarına devam etmektedir.

Benk Ayakkabi Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Ürünlerimiz emitasyon ağırlıklı olup; sezona göre ayakkabı, sandalet, terlik, bot modellerimizi beğenilerinize sunmaktayız.
İletişim Bilgileri
Firma: Benk Ayakkabi Ve Mal. San. Tic. Ltd. Şti
Sektörü: Deri Ürünleri / Ayakkabı » Ayakkabı
İkincil Sektörü:Deri Ürünleri / Ayakkabı » Ayakkabı Yan Sanayi
Yetkili Kişi: İnanc Benk
Adres: 6139 sok. no:11 Işıkkent
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4364495
Faks: (232) - 4364026
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Değişik Renk Modellerde Ayakkabılar
Üretimini yapmış olduğumuz sevke hazır halde değişik gruplarda ( termo taban, poli taban, neolit) ve değişik modellerde bayan ayakkabıları
Yeni Sezon Şık Rahat Bayan Ayakkabılar
2009 bahar için hazırladığımız ürünlerimiz için bilgi alınız. Rugan, süet, cilt deri gruplarında ve değişik renklerdeki ürünlerimizi beğenilerinize ...
Benk Ayakkabi Ve firma bilgileri. Benk Ayakkabi Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Benk Ayakkabi Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Benk Ayakkabi Ve Mal. San. Tic. Ltd. Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-02-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.