Bera Ticaret

"Amabalajlama bizim işimiz."

Şirket Hakkında
Bera Ticaret olarak, ambalajlama sektörü ile endüstriyel ürünler alanında ticaret ahlakı ilkelerine bağlı kalarak, üst düzey standartlarda hizmet sunan, geniş ürün yelpazesi ve çok çeşitli seçenekleri ile müşteri memnuniyetini sağlayan; sürekli gelişmeyi, kaliteyi, ekip çalışmasını, sosyal sorumluluğu, profesyonel yönetim anlayışını, teknolojik gelişmelere uygunluğu ve paylaşımı esas alan bir anlayışla, sektörümüzde öncü bir kuruluş olmayı kendimize “VİZYON” edinerek siz değerli müşterilerimize hizmet vermek için yola çıktık.
Kaliteyi, güvenilirliği, güncelliği, açıklık ve şeffaflığı, müşterilerimizin arz ve taleplerini ön planda tutmayı, uygun teknolijiyi, çevre dostu ürünlerle doğayı korumayı, uygun fiyat güvencesini kendimize ilke edinmiş bir firmayız.
Siz değerli müşterilerimizle süregelen ilişkilerimizi bu ilke ve değerler doğrultusunda devam ettirme temennisi ile...
Bera Ticaret
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bera Ticaret
Sektörü: Ambalaj » Ambalaj Diğer
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Makineleri
Yetkili Kişi: Yasemin YILMAZ
Adres: Perpa Ticaret Merkezi A Blok Kat:12 No:1879 Okmeydanı
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2104463
Faks: (212) - 2104563
Web Sitesi: http://www.beraticaret.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bera Ticaret firma bilgileri. Bera Ticaret adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bera Ticaret ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bera Ticaret firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-01-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.