Beray Cosmetics

Şirket Hakkında
Kozmetik sektörünün bilinen lider firmalarına 16 yıldır teknik, formül – AR- GE, danışmanlık v.b. konularda verdiğimiz destek ve hizmetlerin ardından 2010 yılında Beray Cosmetics ismiyle sektördeki yerimizi aldık. Markamız Creme Solenne ile kozmetik ve dermo kozmetik sektörüne yeni bir renk ve yeni bir soluk getirmek çabasındayız. Temel anlayışımız, insan sağlığına ve kişisel bakımına doğal, katkısız, etkin ürünlerle hizmet etmektir. Bilindiği gibi her bitkisel ürün sağlıklı ürün demek değildir. Hedef, insan sağlığına zarar vermeden kişisel bakımına destek olmak ve gerçekçi vaatlerde bulunmak ve verilen vaatleri yerine getirmek olmalıdır. Beray Cosmetics olarak biz de bu amacı gerçekleştirmek üzere yola çıktık. Ürünlerimizi web sitemizden sipariş verebileceğiniz gibi, her geçen gün gelişen ve büyüyen satış noktalarımızdan da temin edebilirsiniz.
Beray Cosmetics
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Beray Cosmetics
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kişisel Bakım
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Cilt Bakım Ürünleri
Yetkili Kişi: Ebru Sular
Adres: Ataköy 7, 8, 9, 10. Mah. Nilüfer Sok. D: A Daire:13 Bakırköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5591725
Web Sitesi: www.beraykozmetik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Beray Cosmetics firma bilgileri. Beray Cosmetics adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Beray Cosmetics ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Beray Cosmetics firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-08-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.