Bereket İş

"İŞ VE İŞÇİ GÜVENLİĞİ BİZİM İŞİMİZ"

Şirket Hakkında
ISI İZOLASYON GEMİ İZALOSYONU ALANINDA SON DÖNEMDE YÜRÜTTÜĞÜMÜZ ÇALIŞMALARDA HATAY DEMİRÇELİK SANAYİ İÇERSİNDE KULLANDIĞIMIZ MALZEME İLE VERİMLİLİK %80 ARTMIŞTIR.

İŞ VE İŞÇİ KIYAFETLERİ MALZEMELERİ ALANINDA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR
Bereket İş
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Ağır sanayi gruplarına yönelik olarak İskenderun'da iş elbiseleri üreten Bereket iş, gemi ve tersanelere yalıtım hizmeti vermek için de çalışmalarına başladı. , 1984 yılından bu yana sektörde yeraldıklarını belirterek, "1997 yılında şirketleşerek eldiven imalatı ile başladığımız çalışmalarımızı genişlettik. Özellikle ağır sanayi gruplarına yönelik işçi elbiseleri üretimine yoğunlaştık. İşçi kıyafetleri, ısıya dayanıklı elbise çeşitleri ile nitril-montaj ve kaynakçı eldivenleri üretimi yapıyoruz. 130 çeşit iş güvenlik malzemesinin satışını yapıyoruz. Isıya dayanıklı eldiven imalatına da başladık. Bir çok limanın olduğu bölgelerinde gemilerin ihtiyacını karşılamak için yeni bir açılımagirmiş bulunmaktayız. Bunun için biz de gemi, tersane ısı izolasyonu, kompozit ve sızdırmazlık çalışmalarına başladık Avrupa standartlarına uygun ısıya dayanaklı malzemeler kullanarak çalışmalarımızı yapıyoruz. Hatay'da alanlarında üretim yapan tek firma olarak faaliyetimizi sürdürmekteyiz
İletişim Bilgileri
Firma: Bereket İş
Sektörü: Tekstil / Giyim » Üniformalar ve İş Kıyafetleri
Yetkili Kişi: MEHMET YÜKSEKDAĞ
Adres: E/5 KARAYOLU ÜZERİ ŞEHİT YZB.ALİ OĞUZ BULVARI ZONTUR İŞ HANI YANI ŞENTÜRK PASAJI 101/1-1
Şehir: Hatay
Ülke: Türkiye
Telefon: (326) - 7556247
Faks: (326) - 7558300
Web Sitesi:
Ürünleri
KEVLAR DOKUMA ISIYA VE KESİLMEYE DAYANIKLI Önlük
2005 yılında iş elbiseleri ve iş güvenliği malzemeleri konusunda faaliyete geçen firmamız, zengin ürün yelpazesi, üretim kalitesi, tecrübe ve dene...
Kevlar kumaşın özellikleri: Kevlar, çok hafif karbon kökenli sağlam liflerden oluşan bir malzemedir.Kevlar günümüzde zırh, sağlam halat yapımı, yanma...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bereket İş firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Bereket İş firma bilgileri. Bereket İş adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bereket İş ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bereket İş firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-11-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.