Bereket Tekstil

Şirket Hakkında
Bereket Tekstil, Tekirdağ ili REŞADİYE MAHALLESİ MEHMET AĞA SOK ÇAĞDAŞ APT. NO 70 ÇORLU TEKİRDAĞ adresinde bulunmaktadır. Firma Tekstil / Giyim » Jeans / Kot sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi TURGAY SERBEST dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
denim jeans pantolon, etek, sort,mont imalat

Sektörünü en iyi şekilde temsil eden ve önde gelen markaları çalışmış,başarılara ulaşma hedefi ile kurulan,insana saygı ve yatırım ilkelerinden taviz vermeden ilerleyen,Türkiye ve bulunduğu bölge için gurur kaynağı olmaya çalışan,gelişimini durmaksızın sürdüren,bölgedeki en büyük firmalarla çalışmalarını devam ettiren,işletmedeki üretim kapasitesini daima yükselten,çalışanlarının eğitimine ve makinalrın yenilenmesine önem veren,üretimde kaliteyi ön planda tutan jeans pantolon denim imalatının takibini yürüten,istediğiniz modelleri numuneye göre sizlere hazırlama imkanı sunan bir firmayla çalışmak istermisiniz:?
İletişim Bilgileri
Firma: Bereket Tekstil
Sektörü: Tekstil / Giyim » Jeans / Kot
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Jeans / Kot
Yetkili Kişi: TURGAY SERBEST
Adres: REŞADİYE MAHALLESİ MEHMET AĞA SOK ÇAĞDAŞ APT. NO 70 ÇORLU TEKİRDAĞ
Şehir: Tekirdağ
Ülke: Türkiye
Telefon: (544) - 3318500
Faks: (282) - 6536545
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bereket Tekstil firma bilgileri. Bereket Tekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bereket Tekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bereket Tekstil firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.