Berfin Tercümanlık

Şirket Hakkında
Berfin Tercümanlık
Aksaray

ALMANCA ÇEVİRİ


Çeviri işlemlerinizi kimler yapıyor; 4 yıllık üniversite mezunu olup Alman dili ve edebiyatı fakültesi veya almanca öğretmenlik bölümünü mezun olduktan sonra uzun süre çevirmenlik yapıp Almanca ve Türkçe ye ana dilleri kadar hakim tercüman kadromuz tarafından almanca çeviri işlemi yapılmaktadır. Çevirisi yapılacak dokümanın içeriğine göre (teknik, tıbbi hukuki v.b terimlerin) bulunması halinde bu konudaki uzman almanca tercümanlar tarafından çeviri yapılmaktadır.
Hangi tür doküman çeviriyoruz; Web site çevirisi, Ticaret sicil, imza sirküleri, Transkript, Pasaport, Broşür, Ödev, Kullanım kılavuzu, Fatura, Nüfus cüzdanı, İkametgâh senedi, Kitap, Tez, Vekâlet sözleşmesi, Faaliyet belgesi, sigorta poliçesi, Şirket sözleşmesi, Diploma, Nüfus kayıt örneği, Mektup, e-posta v.b nitelikte tıbbi, teknik çevirilerdir.
Almanca çeviri 1 sayfa fiyatı: Güncelleniyor (Metin çevirisinde ki güç veya kolay olmasına göre ücrette değişiklik olabilmektedir).
Tercümenin yönü; Almanca Türkçe veya Türkçe Almanca ya çevrilecek olması fiyatta etki etmemektedir.
Tercüme teslim tarihi ne zaman olur; Çevirisi işlemine yapılacak dokümanınız tek bir tercüman tarafından çevirisi yapılması yorum farklılıklarını ortadan kaldırmaktadır. Genellikle tek çevirmenin günde tercüme kabiliyeti 10-15 Sayfadır.
Almanca çevirmen sayısı: 3
Yeminli almanca tercüman sayımız: 3
Noter onaylı Almanca tercüme İşlemleri; Yeminli almanca mütercim kadromuz tarafında
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Berfin Tercümanlık
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Ticaret Diğer
Yetkili Kişi: Derviş Mehmet Gelen
Adres: Dere Mah. Kömürcü Mehmet Baysal İşhanı. kat.3/305 68100 Aksaray/Merkez
Şehir: Aksaray
Ülke: Türkiye
Telefon: (382) - 2131760
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Berfin Tercümanlık firma bilgileri. Berfin Tercümanlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Berfin Tercümanlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Berfin Tercümanlık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-11-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.