Beril Granit Mermer

Şirket Hakkında
Beril mermer olarak 30 yıllık süre içinde, tecrübeli ve deneyimli ekibiyle bir çok önemli projeye imza attık.En son olarak 2010 dünya başkenti çerçevesinde 1453 FETİH PARKI, ADİLE SULTAN KASRI restorasyonu ve tarihi YAVUZ SULTAN CAMİİ restorasyonunu başarıyla tamamlayıp bunun haklı gururunu uzman kadromuzla birlikte yaşamaktayız.Halen devam etmekte olan TOKİ Misstanbul evleri projesinde son etabıda bitirmek üzereyiz.Şirketimiz akla gelebilecek her türlü mermer, granit, traverten vb.çeşitlerini müşterilerimizin ihtiyaçlarında(tezgah, basamak, denizlik, küpeşte, döşeme, vb...) başarıyla kullanmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Beril Granit Mermer
Sektörü: İnşaat / Emlak » Mutfak / Banyo
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Yapı
Yetkili Kişi: DURSUN ARSLAN
Adres: MERKEZ MAHALLESİ ATATÜRK CAD.YASEMİN SK.NO:1/C ALİBEYKÖY-EYÜP
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 7784485
Web Sitesi: www.berilmermer.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Beril Granit Mermer firma bilgileri. Beril Granit Mermer adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Beril Granit Mermer ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Beril Granit Mermer firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-04-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.