Berk Teknik Elektraostatik Toz Boya Ve Yaş Boya Tesisleri İmalatı

Şirket Hakkında
BERK TEKNİK; beklentilerinizi genişletmek için çözümler bulmak için fizibilitede, projelendirmede, üretimde, tedarikte, lojistikte, montajda ve satış sonrası hizmetlerde en yüksek performansa ulaşmak için mevcut tüm kaynakları kullanmaktadır.

En yüksek kalitede elektrostatik toz boyama makinelerini üretmek ve size tedarik etmek için, BERK TEKNİK İstanbul, Kağıthanedeki atölyesinde çalışmalarını sürdürmektedir. BERK TEKNİKin ilk ve en önemli prensibi şartsız müşteri memnuniyeti olmaktadır.


Kendimizi yalnızca elektrostatik toz boyama sistemlerinin tedarikçisi olarak görmemekteyiz, her zaman müşterilerimizin, BERK TEKNİK makineleri ve hizmetlerinden en yüksek derecede memnun olduklarına emin olmak amacıyla; gereksinimlerine uygun olarak yeni makineleri araştırıp ve geliştirerek ve ayrıca sektörümüzdeki tüm yeni teknolojik gelişmeleri takip ederek uygulamalar gerçekleştiririz.

BERK TEKNİK İstanbul’da kurulmuş olup elektrostatik toz boya ekipmanları, makineleri ve aksesuarları üreticisidir. Berk Teknik, ürünlerini Elektro-sitill tescilli markasıyla üretmektedir.Geçmişten gelen engin ve derin tecrübesi ile kurulmuş olan firmamız uzman kadrosu, yoğun iş ve bilgi birikimine sahip, yüksek kalitesi ve uygun fiyatları ile kullanıcıların tercihi haline gelmiştir. Müşteri memnuniyetini temel ilkesi haline getiren firmamız, bayileri aracılığı ile Türkiyede ve dünyanın birçok ülkesinde satış ve servis hizmeti vermektedir. Türkiye’de pazar payının büyük bir bölümüne sahip olan firmamız Dünya çapında faaliyetlerini sürdürmektedir. Şirketin özellikle Asya, Orta Doğu, Uzak Doğu ülkelerine ve Batı sınır komşularımıza her türlü ekipman ve servis hizmeti bulunmaktadır. BERK TEKNİK tüm ürünlerinin 2 yıl süre içerisinde (kullanıcı hataları hariç) arızasız çalışmasını garanti etmektedir.


MISYONUMUZ
Elektrostatik toz boya ekipmanları, makineleri ve aksesuarlarını uzman kadromuzla mühendislik yaklaşımlarını kullanarak güvenilir ve kaliteli çözümler geliştirmek ve müşt
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Berk Teknik Elektraostatik Toz Boya Ve Yaş Boya Tesisleri İmalatı
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
İkincil Sektörü:Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: Berk Teknik
Adres: Merkez Mah. Çınar Sok. No: 11/B Kağıthane - İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2943843
Web Sitesi: www.berkteknik.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Berk Teknik Elektraostatik firma bilgileri. Berk Teknik Elektraostatik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Berk Teknik Elektraostatik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Berk Teknik Elektraostatik Toz Boya Ve Yaş Boya Tesisleri İmalatı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-12-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.