Berr Akustik

Şirket Hakkında
Endüstriyel Gürültü Akustik İzolasyonu Mühendisliği

Endüstriyel Cihazların çalışması esnasında oluşan yüksek frekanslı yüksek ses proplemi veya orta frekanslı uğultu gürültüsü problemi, çalışma sağlığı ve verimi açısında istenmeyen bir durumdur.

Bu cihazların oluşturduğu gürültüyü önlemek ciddi akustik mühendislik analizi ister. Ekibimiz, bu analizleri yaparak, en doğru malzemeyi, en kaliteli uygulamayı en ekonomik maliyette çözmek için projeler gerçekleştirmektedir. Akustik İzolasyon Projesine uygun olarak, uygulama - montaj - test ve ölçüm işlerini yine ekibimiz yapmaktadır. Çevre ve insan sağlığını tehdit eden gürültü kirliliğini engelleyin.
Berr Akustik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Berr Akustik
Sektörü: Makina » Endüstriyel Ürünler
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
Yetkili Kişi: Berr
Adres: Posyana Mah. No:6 Tuzla
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3952034
Web Sitesi: www.berrakustik.com
Ürünleri
KLİMA SANTRALLERİ VE HVAC SİSTEMLERİ İÇİN ÖZEL TASARLANAN KANAL TİPİ SUSTURUCU - MENFEZ VE FİLTRELER
ENDÜSTRİYEL DİZEL VE DOĞALGAZ MOTORLU KOJENERASYON VE TRİJENERASYON ENERJİ ÜRETİM SANTRALLERİ EGZOZ SİSTEMİNE YÖNELİK SUSTURUCU / SILENCER TASARIMI VE...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Berr Akustik firma bilgileri. Berr Akustik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Berr Akustik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Berr Akustik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-07-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.