Berr İletişim Ve Güvenlik Sistemleri

Şirket Hakkında
Berr İletişim Ve, İstanbul ili Ferhatpaşa Mah. G9 Sok. no:52/a ATAŞEHİR İSTANBUL adresinde bulunmaktadır. Firma Güvenlik » Otopark Sistemleri sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi FATİH CİVAN dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Berr İletişim Ve Güvenlik Sistemleri
Sektörü: Güvenlik » Otopark Sistemleri
İkincil Sektörü:Güvenlik » Giriş Kontrol Sistemleri
Yetkili Kişi: FATİH CİVAN
Adres: Ferhatpaşa Mah. G9 Sok. no:52/a ATAŞEHİR İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3131762
Web Sitesi: http://www.berrgrup.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Dahili ve harici mekanlarda kullanılabilen LTT 303J, paslanmaz çelik veya geniş renk yelpazemizden size uygun bir renk ile elektrostatik toz boyalı o...
Kol uzunluğu maksimum 6 metreye kadar olan, orta yoğunlukta kullanım için tasarlanmış 24 Vdc elektromekanik bariyer sistemidir.
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Berr İletişim Ve firma bilgileri. Berr İletişim Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Berr İletişim Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Berr İletişim Ve Güvenlik Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-08-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.