Berr Mühendislik Ve Danışmanlık

Şirket Hakkında
Endüstriyel tesis ve domestik yapılarda, üst düzey mühendislik hesaplamaları, tasarımları ve enerji - mekanik - elektrik - otomasyon uygulamaları konularında uzman ekiplerimiz ile kapsamlı danışmanlık, proje yönetimi, denetmenlik ve bilirkişilik yapmaktayız. Amacımız, uluslararası kalitede, en doğru malzeme / makine ekipman seçimi ile en iyi teknik verimi oluşturmak ve YATIRIMCI'ya teknik direktör olabilmektir. Kısaca, "Yatırımcıyı" işin başındayken kazandırmaktır.
Berr Mühendislik Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Berr Mühendislik Ve Danışmanlık
Sektörü: Enerji » Jeneratör
Yetkili Kişi: Berr Industry CTO
Adres: Postahane Mahallesi No:6 Tuzla
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3952034
Web Sitesi: www.berrconsulting.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Berr Mühendislik Ve firma bilgileri. Berr Mühendislik Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Berr Mühendislik Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Berr Mühendislik Ve Danışmanlık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-07-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.