Berrak Gıda Temizlik

"temizlikde aradığınız hersey"

Şirket Hakkında
Berrak Gıda Temizlik, İstanbul ili camlık mahallesi camlık caddesi no:16/b göktürk beldesi adresinde bulunmaktadır. Firma Gıda / Tarım » Gıda / Tarım Diğer sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi selcuk parmaksız dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Berrak Gıda Temizlik
Sektörü: Gıda / Tarım » Gıda / Tarım Diğer
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: selcuk parmaksız
Adres: camlık mahallesi camlık caddesi no:16/b göktürk beldesi
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3222975
Faks: (212) - 3222975
Web Sitesi: http://
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Z Katlama Dispnser Havlu 1 Koli 13,50
stok dahilinde kısa bir süre için dispanser havlu 1 koli fiyatı 13, 50 ytl sıdır.atrıntılı bilgi için lütfen irtibata geciniz.
MARATHON EXTRA TUVALET KAĞIDI 72'Lİ
Stoğumuz da sınırlı sayıda bulunan marathon extra tuvalet kağıdı 72'li uygun fiyattan satılıktır.Ayrıntılı bilgi için lütfen irtibata geciniz.
Viking Select Extra Tuvalet Kağıdı
firmamızın stoğunda bulunan viking select extra tuvalet kağıdı kısa bır sure için uygun fiyatta.1 koli 48 rulo kdv dahil 17, 25
Berrak Gıda Temizlik firma bilgileri. Berrak Gıda Temizlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Berrak Gıda Temizlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Berrak Gıda Temizlik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-02-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.