Bes Ajans Ve Organizasyon Hizmetleri

Şirket Hakkında
Bes Ajans Ve, İstanbul ili Beylikdüzü migros yanı birlik2 iş merkezi, kat3 no 35 adresinde bulunmaktadır. Firma Hizmet » Organizasyon sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Emre ÖZDEMİR dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Düğün, nişan, yemek, kokteyl, toplantı, seminer, açılılş, lansman, fuar standı tasarım, fuar standı üretim ve montaj, stand hostesi, ekstra garson, dijital baskı, araç giydirme ve müzik organizasyonları yapan firma.
İletişim Bilgileri
Firma: Bes Ajans Ve Organizasyon Hizmetleri
Sektörü: Hizmet » Organizasyon
İkincil Sektörü:Hizmet » Gösteri ve Eğlence Hizmetleri
Yetkili Kişi: Emre ÖZDEMİR
Adres: Beylikdüzü migros yanı birlik2 iş merkezi, kat3 no 35
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 3253806
Web Sitesi: www.besajans.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Doğumgünleri, açılış ve tüm özel günlerde palyaço, pamuk prenses, spiderman, korsan ve diğer animatör ekiplerimizle hizmetinizdeyiz.
Düğün, nişan, yemek, doğumgünü, kına gecesi ve tüm özel günlerinizde hizmetinizdeyiz.
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bes Ajans Ve firma bilgileri. Bes Ajans Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bes Ajans Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bes Ajans Ve Organizasyon Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-10-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.