Beshe Yabancı Dil Eğitim Danışmanlık

"Danışmanınız hem de Eğitmeniniz olacağız"

Şirket Hakkında
Dünya dillerini konuşabilir hale gelmek ve anlamak, kariyerinizde ya da ticari geleceğinizde yüksekleri hedefliyorsanız artık olmazsa olmaz bir ihtiyaç...
Tamamen kişinin eğitim seviyesine göre planlanan öğretim sistemimiz; Kişinin isteklerinin ön planda olduğu, sıcak ve samimi dersliklerimizde, zevkli ve eğlenceli şekilde yabancı dil öğrenmenizi sağlamaktayız. Derslerde konuşma, anlama, dinleme ve yazma becerileri mümkün olan en doru sürede öğretmekteyiz.
Eğitim süreci içerisinde, performansınız ve yabancı dil seviyeniz ile ilgili raporlar, özel ders öğretmenimiz tarafından danışmanlarımıza her ders sonrasında sunulmaktadır. Böylece yabancı dil öğrenimiz süresince Öğretmen – Öğrenci - Danışman üçgeni içinde, güvenli ve kararlı bir eğitim süreci geçirmeniz sağlanmaktadır.
Kariyere doğru güvenli adımlarla yürümenizde, sorun olabilecek dil açığını size özel programlarımızla kapatmayı hedefliyoruz. Kafanızdaki tüm sorulara biz yanıt olacağımıza inanıyoruz.
Beshe Yabancı Dil
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Genel İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Rusça Proficiancy, Toefl, İş İngilizcesi, Deneyimli Türk ve Yabancı Eğitmenlerle; Birebir kişiye özel programlar, Arkadaş gruplarına özel programlar, Kurumlara özel programlar, Grammar, Speaking veya Reading sınıfları,
İletişim Bilgileri
Firma: Beshe Yabancı Dil Eğitim Danışmanlık
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Dil Eğitimi
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Kurumsal Eğitim
Yetkili Kişi: Ayşegül BEŞE
Adres: BESHE Yabancı Dil Eğitim Danışmanlık Ortabahçe Cad. Sinanpaşa Mah. Yeni Hamam sok. No: 8/ 2 Beşiktaş 0212 236 01 40 - 0538 715 19 19 info@besheyabancidil.com aysegul@besheyabancidil.com
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2360140
Faks: (538) - 7151919
Web Sitesi: www.besheyabancidil.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Beshe Yabancı Dil firma bilgileri. Beshe Yabancı Dil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Beshe Yabancı Dil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Beshe Yabancı Dil Eğitim Danışmanlık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-02-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.