Beşiktaş Sanat Merkezi

Şirket Hakkında
ÇOK SESLİ, ÇOK RENKLİ BİR SANAT DÜNYASI: BEŞİKTAŞ SANAT MERKEZİ KURSU

2002 yılında kurulan Beşiktaş Sanat Merkezi kursu (BSM), resim ve müzik kurslarında, uzman kadrosuyla, atölye disiplini çerçevesinde sanatsal etkinlikler eğitimi veren, Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onaylı bir kuruluştur.
Kursumuzda kişinin sanat eğitimi alması onun doğaya karşı daha duyarlı olmasını, sanat eserlerinden haz almasını sağlayarak yaşadığı çevreye olan farkındalığını artırmaktadır. Bu ilkeyi benimseyen kursumuzda amacımız, yetişen ve yetişmiş kuşaklara sanatın yaşamdaki yerini ve önemini anlatıp, var olan potansiyellerini geliştirerek yaratıcı yanlarını ortaya çıkarmaktır.
Kursumuza gelin, Beşiktaş Sanat Merkezi'nin çağdaş, huzurlu, güleryüzlü ortamında çok sesli ve renkli bir kültür dünyasının kapılarını birlikte aralayalım.
Beşiktaş Sanat Merkezi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Beşiktaş Sanat Merkezi
Sektörü: Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: Gülşen Şen
Adres: Çırağan Caddesi, Tokatlı Apt. 73/1
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2588709
Web Sitesi: http://www.besiktassanatmerkezi.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Beşiktaş Sanat Merkezi firma bilgileri. Beşiktaş Sanat Merkezi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Beşiktaş Sanat Merkezi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Beşiktaş Sanat Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-05-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.