Beşiktaş Tercüme Bürosu

Şirket Hakkında
BTB TERCÜME BÜROSU...

36 yıldır 40’ı aşkın lisanda tercüme hizmeti vermektedir. Yüksek kalitede çeviri sunmak için profesyonel ve nitelikli dil uzmanları ile çalışır.

Firmamızın hizmet anlayışı, müşterilerinin talep ettiği formata ve teslim süresine sadık kalmak ve kusursuz çeviri kalitesini sağlamak prensipleri üzerine kurulmuştur.

Ticari anlaşma, distribütörlük sözleşmeleri, dünya bankası tip sözleşmesi, ortak girişim anlaşmaları, acentelik ve temsilcilik anlaşmaları vb. yüksek seviyede hukuki bağlayıcılığı olan tercümelerinizi riske etmeyin. Yanlış bir çeviri sizi muhatabınız ve yasalar önünde çok zor durumda bırakabilir.
BTB Beşiktaş Tercüme Bürosu olarak biz uluslararası hukuk ve ticaret hukuku konusunda eğitim görmüş uzmanlarımızla hizmetinizdeyiz.
Beşiktaş Tercüme Bürosu
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Beşiktaş Tercüme Bürosu
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Diğer Eğitim / Danışmanlık
Yetkili Kişi: MURAT DEMİRHAN
Adres: Barbaros Bulvarı Taşpınar Apt. No:5 K:2 D:4 Beşiktaş
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2604500
Web Sitesi: www.btbtercume.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Beşiktaş Tercüme Bürosu firma bilgileri. Beşiktaş Tercüme Bürosu adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Beşiktaş Tercüme Bürosu ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Beşiktaş Tercüme Bürosu firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.