Beşler Prefabrik Yapı Ve Mak.san.dış Tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
1996 yılında Beşler Prefabrik Yapı ve Mak.San.Dış Tic. Ltd. Şti. ünvanıyla hafif prefabrike yapılar sektöründe üretim faaliyetlerine Altkaynarca/Pendik adresinde ticari hayatına başlayan firmamız, artan talep üzerine 2000 yılında 6.000 m2 alan üzerine kurulu kendi fabrikasına Şekerpınar /Gebze adresinde imalata başlamıştır. Deneyimli kadrosu ve dinamik şirket yapısıyla birçok sayılı firmanın ve halkımızın ihtiyaçlarını karşılayan Beşler Prefabrik her iki adresinde istihdam sağlayan, teknoloji kullanan, üretimini artıran sektörün öncü kuruluşlarından biri haline gelmiştir. Tüm üretim ve montaj faaliyetlerini kendi bünyesinde gerçekleştiren Beşler Prefabrik, sektöründe kaliteli ve dayanıklı konutlar, düşük maliyetli konteyner ve modüler ticari yapılar sunan, geniş ürün yelpazesi ve siparişe dayalı üretim oluşturanbir firma niteliğindedir. Siz değerli müşterilerimizin desteğiyle bundan sonrada olanca gücüyle Türk Ekonomisine ve halkına katkıda bulunmaya devam edecektir.
www.beslerprefabrik.com
Beşler Prefabrik Yapı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Beşler Prefabrik Yapı Ve Mak.san.dış Tic.ltd.şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı ve Ev
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: SİNAN ÖNAL
Adres: Cumhuriyet Mah.Fatih Cad.1.Sok. No:4 Şekerpınar
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 6589551
Faks: (262) - 6580443
Web Sitesi: www.beslerprefabrik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Beşler Prefabrik Yapı firma bilgileri. Beşler Prefabrik Yapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Beşler Prefabrik Yapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Beşler Prefabrik Yapı Ve Mak.san.dış Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-04-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.